WhatsApp Hesap Bilgi Paylaşımı Kapatma

WhatsApp Gizliliğinizi Koruyun

1.335
(2 oy, ortalama: 4,50 dışında 5)
Loading...

WhatsApp Gizliliğinizi Koruyun! WhatsApp yapmış olduğu güncelleme sonucu Facebook ile WhatsApp kullanıcı bilgilerini paylaşmaya başladı.

Yapılan açıklamaya göre Facebook da gösterilen reklamlarda daha çok başarı sağlamak için WhatsApp kullanıcı bilgileri kullanılacak.

Buna göre WhatsApp kullanıcı bilgileri Facebook sunucularında saklanacak ve 3 taraflar ile paylaşılmayacak dense de ilerleyen zamanda bunun da değişmeyeceğinin garantisi yok.

WhatsApp Hesap Bilgi Paylaşımı Kapatma ise oldukça kolay.

WhatsApp Ayarlar kısmından Hesap üzerine tıklayın ve alt kısımda bulunan Hesap Bilgimi Paylaş işaretini kaldırın.

Böylelikle geriye dönülmeyecek şekilde WhatsApp Hesap Bilgi Paylaşımını kapatmış olacaksınız.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir